Home » Uncategorized » tio klara par….

tio klara par….

20151004_124827

Sockorna i förra inlägget är klara. Om jag räknat rätt så är det årets tionde par. Ni som följt mig ett tag här eller känner mig vet att det är ett ganska svagt sock-år mot vad jag brukar åstadkomma. Fast som tur är beror det på att andra, mestadels bra saker,  fått mera utrymme.

Ett nytt par är redan på gång. Känns bra. Dock så inser jag när jag kollar min kalender att datumet för den lilla julmarknaden som jag varit med på några år för att minska socklagret infaller precis mellan två dygnspass på jobbet. Känns inte helt optimalt. Mitt i en flytt dessutom. .. Jag får nog försöka hitta andra vägar att sälja sockor… eller pådyvla alla nära och kära varsitt par…. haha…

One thought on “tio klara par….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *