Home » Uncategorized » sjalvirkning på tåg…

sjalvirkning på tåg…

20150716_092220

Tågresa. Tio minuter före stängning igår gick jag in på Ullcentrum för att införskaffa två Fabelnystan som jag tänkt omvandla till sockor.  Expediten ber mig snällt att köpa tre nystan för det är de sista i den färgen och hon tycker inte om att ha endast ett nystan kvar… självklart är jag inte svår… kan ju inte lämna kvar ett ensamt nystan att rassla ekande på hyllan när alternativt är att bjussa det på en tågresa… Nu är de här med mig, alla tre nystanen. De får inte bli sockor. Jag fick med mig en 4.5a och virkar en sjal istället.  Virkpias basmönster. Jag behöver verkligen inte fler sjalar själv men den blir nog fin och garnet är ju så myspysmjukt att vem som helst kan gilla den. Praktisk resabortvirkning hur eller hur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *