Home » Uncategorized » finväska och sommarregn

finväska och sommarregn

20150724_150829

Kunde inte låta bli, och varför skulle jag? Nån gång vart femte år springer jag på en väska som är svår att motstå.  Visserligen sprang jag inte på denna helt spontant, en skulle kunna säga att det till viss del var uppsökande verksamhet som förde oss samman. Men nu är den min. När jag kom hem och slängde ett öga på mitt garnlager såg jag att det låg några härvor garn som jag köpte på symässan i våras som har samma färger som väskan, nästan precis.  Alltså var det liksom meningen… De får ligga och mogna ett tag till.

De sa i gårdagens väderleksrapport att just den lilla ort jag befinner mig på har fått mest regn i landet senaste dygnet. Vilken tur att jag har förmågan att uppskatta regn! Jag tror trots allt att sommaren har mycket kvar att ge. Och nu skiner solen. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *